• Imagen
  • Imagen
  • Imagen
  • Imagen
Prev Next

¡RASTES DE QUALITAT AL MILLOR PREU!

ESPECIALITAT

Realitzo enviaments de rastes preparades per enganxar, ARRANJAMENTS

Si no estàs segur@ del temps que vols portar-les o simplement les vols portar per un temps i sense espatllar el teu cabell, us animo a provar les rastes temporals de diferents mides i colors.

ENVIAMENTS DE

RASTES PREPARADES, ADORNS

PÉL SINTETIC, També faig rastes amb extensió, ja sigui de cabell natural o sintètic, de la mesura, grossor i color que vulgueu. El cabell el podeu aconseguir vosaltres o us el puc facilitar jo mateixa. Si teniu algú que us enganxi les rastes i/o que us les facin però voleu aconseguir el cabell sintètic o natural a la millor qualitat/preu podeu posar-vos en contacte amb mi, ja que també envio rastes preparades per enganxar, cabell sense enrastar i adorns per a les teves rastes.

CONTACTE.

Treballo a casa meva

Treballo a casa meva, connectada amb varies línies d’autobús a la porta i parada de metro a 5 minuts , en un ambient tranquil, amb TV, música, ordinador i sobretot bon rotllo! També puc desplaçar-me en algunes ocasions si així us va millor. Sempre recomano fer una fotografia del abans i el després de la teva sessió per a que puguis veure el resultat del canvi. .